Багато хто звик їсти оладки на сніданок, але цю страву можна готувати з різними начинками і подавати як на обід, так і на вечерю. Щоб оладки вийшли ситними, в них можна додати м'ясну начинку. Кожна господиня може експериментувати з інгредієнтами і смаками, щоб порадувати своїх близьких найсмачнішими оладками.
Оладки з начинкою з м'ясного фаршу
Інгредієнти для тіста:
- пшеничне борошно - 2-3 склянки;
- кефір - 250 мл;
- яйця -2 штуки;
- цукор - 1 ст. ложка
- сода харчова - 1 ч. ложка
- сіль.
Інгредієнти для начинки:
- фарш (свинячий, яловичий, курячий) - 200 г;
- цибуля ріпчаста - 1 штука;
- перець мелений чорний - за смаком;
- сіль за смаком.
Для початку приготуємо тісто для наших оладок. За допомогою міксера збиваємо яйця в глибокому посуді. Додаємо кефір, соду, цукор і сіль. Всі компоненти добре перемішуємо до однорідної маси.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Просіваємо борошно і всипаємо його в тісто для оладок. Перемішуємо, щоб не залишилося грудочок.
Далі приступаємо до приготування начинки. Ріжемо дрібними кубиками цибулю і присипаємо її спеціями, сіллю і перцем. Підсмажуємо цибулю до світло-золотого відтінку і додаємо до цибулі фарш. Начинка для оладок готова.
Рослинну олію розігріваємо на сковороді і викладаємо в неї оладки. Готувати оладки потрібно на невеликому вогні, так вони добре прожаряться і не підгорять. А якщо вогонь великий, тоді оладки пристануть до сковороди.
Зверху на кожну оладку додайте начинку. Поверх начинки викладіть ще шар тіста, щоб повністю її прикрити.
Смажте оладки з двох сторін до готовності. Подавати м'ясні оладки можна з зеленню і сметаною.
Смачного!
Раніше повідомлялося, як приготувати корисні оладки з кабачка і шпинату на сніданок.