Оладки з начинкою із фаршу: секрети приготування ситної страви на обід або вечерю

Автор: Лобанова Єлизавета

Багато хто звик їсти оладки на сніданок, але цю страву можна готувати з різними начинками і подавати як на обід, так і на вечерю. Щоб оладки вийшли ситними, в них можна додати м'ясну начинку. Кожна господиня може експериментувати з інгредієнтами і смаками, щоб порадувати своїх близьких найсмачнішими оладками.

Оладки з начинкою із фаршу: секрети приготування ситної страви на обід або вечерю - today.ua

Оладки з начинкою з м'ясного фаршу

Інгредієнти для тіста:

  • пшеничне борошно - 2-3 склянки;
  • кефір - 250 мл;
  • яйця -2 штуки;
  • цукор - 1 ст. ложка
  • сода харчова - 1 ч. ложка
  • сіль.

Інгредієнти для начинки:

  • фарш (свинячий, яловичий, курячий) - 200 г;
  • цибуля ріпчаста - 1 штука;
  • перець мелений чорний - за смаком;
  • сіль за смаком.

Оладки з начинкою із фаршу: секрети приготування ситної страви на обід або вечерю Для початку приготуємо тісто для наших оладок. За допомогою міксера збиваємо яйця в глибокому посуді. Додаємо кефір, соду, цукор і сіль. Всі компоненти добре перемішуємо до однорідної маси.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Просіваємо борошно і всипаємо його в тісто для оладок. Перемішуємо, щоб не залишилося грудочок.

Далі приступаємо до приготування начинки. Ріжемо дрібними кубиками цибулю і присипаємо її спеціями, сіллю і перцем. Підсмажуємо цибулю до світло-золотого відтінку і додаємо до цибулі фарш. Начинка для оладок готова.

Рослинну олію розігріваємо на сковороді і викладаємо в неї оладки. Готувати оладки потрібно на невеликому вогні, так вони добре прожаряться і не підгорять. А якщо вогонь великий, тоді оладки пристануть до сковороди.

Зверху на кожну оладку додайте начинку. Поверх начинки викладіть ще шар тіста, щоб повністю її прикрити.

Смажте оладки з двох сторін до готовності. Подавати м'ясні оладки можна з зеленню і сметаною.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати корисні оладки з кабачка і шпинату на сніданок.

Головне