Оладки з кабачка і шпинату: смачний рецепт корисного сніданку за 10 хвилин

Автор: Лобанова Єлизавета

Оладки можна готувати як на сніданок, так і на вечерю. Ця страва може бути корисною і низькокаллорійною, якщо приготувати оладки з правильних інгредієнтів. Багато дієтологів діляться рецептом оладок з сезонних овочів - шпинату і кабачка. Спробуйте один раз приготувати їх, і ця страва у літній сезон стане вашою улюбленою.

Оладки з кабачка і шпинату: смачний рецепт корисного сніданку за 10 хвилин - today.ua

Оладки з кабачка і шпинату

Інгредієнти:

  • Кабачок - 150 г;
  • шпинат - пучок;
  • яйце - 1 штука;
  • пшеничне борошно - 30 г;
  • грецький йогурт - 40 г;
  • рослинне масло - для смаження.

Оладки з кабачка і шпинату: смачний рецепт корисного сніданку за 10 хвилин Листя шпинату і яйце збийте в блендері до однорідної консистенції.

Кабачок натріть на дрібній тертці і дайте стекти зайвій рідині.

Популярні зараз

Українцям обмежили відпустки у воєнний період

“Скасування плати“ за доставку газу для пенсіонерів: у ГазПравді зробили важливу заяву

Україна отримає одну з найкращих у світі систем ППО

Стало відомо, що буде з цінами на бензин та дизельне паливо найближчим часом

Додайте в кабачок суміш шпинату з яйцем. Посоліть за смаком, додайте борошно. Перемішайте добре тісто.

Розігрійте сковороду на середньому вогні, змастіть її рослинною олією і смажте кабачкові оладки під кришкою, по 2 хвилини з кожного боку.

Подавайте оладки гарячими разом зі сметаною або грецьким йогуртом.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати дієтичні оладки з цибулею та яйцем, які можна їсти навіть під час схуднення.