Зелений омлет зі шпинатом: рецепт літнього сніданку нашвидкуруч

Автор: Лобанова Єлизавета

При сьогоднішньому розмаїтті сезонних овочів, фруктів і зелені буде просто гріх не додавати їх в свої повсякденні страви. Навіть звичайний омлет, приготовлений на сніданок, буде набагато смачніше і пікантніше, якщо зробити його з начинкою. Наприклад, зі шпинатом. Таку страву в Італії назвали б фріттата. М'ясоїди можуть додати в омлет ковбасу або бекон, але ми розповімо рецепт приготування зеленого омлету зі шпинатом, зеленою цибулею і зеленим горошком.

Зелений омлет зі шпинатом: рецепт літнього сніданку нашвидкуруч - today.ua

Соковитий і корисний сніданок вам гарантований, а займе його приготування не більше 10 хвилин.

Зелений омлет зі шпинатом

Інгредієнти

  • 4 яйця
  • 200 г шпинату
  • 4 стебла зеленої цибулі
  • 1 ст. л. вершкового масла
  • 60 г сиру (фета або звичайний твердий)
  • 50 г зеленого горошку
  • 2 гілочки кропу
  • 1 ч. л. цукру
  • сіль і перець за смаком

Зелений омлет зі шпинатом: рецепт літнього сніданку нашвидкуруч Яйця збийте в мисці з сіллю і перцем, як зазвичай на омлет.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Сир натріть на крупній тертці, або якщо берете фету - дрібно наріжте.

Горошок відваріть  протягом трьох хвилин в підсоленій киплячій воді.

Вершкове масло розтопіть на сковороді і обсмажте на ньому половину шпинату протягом трьох хвилин, постійно помішуючи. Додайте зверху дрібно нарізану зелену цибулю, смажте ще хвилину.

В останню чергу додайте горошок і залийте збитими яйцями. Посипте омлет сиром і відправте на 10 хвилин в розігріту до 180 градусів духовку.

При подачі викладіть зверху другу половину листя шпинату і складіть омлет вдвічі.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Страва готова! Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати омлет по-болгарськи з овочами за традиційним рецептом.

Головне