Today.ua

Суп-пюре з кабачків: простий рецепт сезонної альтернативи борщу

У літні жаркі дні хочеться побалувати себе чимось легким і в той же час поживним. Любителям перших страв можна порекомендувати приготувати легкий суп-пюре з кабачків, із додаванням томатів, солодкого перцю, картоплі, часнику і вершків. Страва виходить поживною і дієтичною, адже кабачок - низькокалорійний овоч, багатий клітковиною.

На приготування такого супу у вас піде не більше півгодини. Годувати його можна навіть маленьким дітям, адже це справжнє джерело вітамінів. Нижче представляємо детальний рецепт.

Суп-пюре з кабачків

Інгредієнти:

Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати холодний літній борщ без м'яса, який вгамує спрагу в спеку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ