Today.ua

У Миколаївській області поліцейський працював на окупантів

На Миколаївщині правоохоронці викрили у своїх лавах зрадника, який допомагав російським окупантам. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне позбавлення волі.

У повідомленні Відділу комунікації поліції Миколаївської області йдеться про те, що зрадником виявився один із співробітників відділу поліції №2 Баштанського районного відділення.

Яким чином він допомагав російським окупантам – не повідомляється. Відомо, що стосовно нього слідчі Державного бюро розслідувань вже відкрили кримінальне провадження. Досудове слідство продовжується.

Слід зазначити, що це не перший випадок зради після вторгнення Росії до України. Але таких випадків дуже мало. Правоохоронці за всіма фактами державної зради відривають кримінальні провадження, щоб притягти зрадників до кримінальної відповідальності відповідно до чинного законодавства.

Нагадаємо, на початку березня цього року в Україні посилили покарання за державну зраду. Максимальне покарання за такий злочин - 15 років ув'язнення або довічного позбавлення волі.

Як повідомлялося, президент України Володимир Зеленський може стати лауреатом Нобелівської премії миру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ