Today.ua

Окупанти завдали ракетних ударів по кількох областях України

Російські окупанти завдали сьогодні вночі та вранці, 17 травня, ракетних ударів одразу по кількох областях України. Внаслідок обстрілів є загиблі та багато поранених.

Зокрема, під приціл ворога потрапили Львівська, Чернігівська та Сумська області.

Частину ракет вдалося збити бійцям ППО. Так, наприклад, уночі над Миколаївською областю збили крилату ракету, яка летіла у бік західних областей України. На Львівщині збили три крилаті ракети.

У Львівській області внаслідок ракетного удару пошкоджено залізничну інфраструктуру. Чи були загиблі та постраждалі – з'ясовується. Загалом сьогодні була одна з найбільших ракетних атак з моменту початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну.

На Сумщині російські окупанти випустили п'ять крилатих ракет по Охтирці. В результаті пошкоджено об'єкти інфраструктури, спалахнули складські приміщення, пошкоджено приватні житлові будинки та дитячий садок.

На Чернігівщині російські окупанти крилатими ракетами обстріляли селище Десна. Є загиблі та поранені.

Нагадаємо, раніше радник глави Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що російські окупанти, після того, як їм не вдалося захопити Київ та Харків, тепер хочуть окупувати хоча б Луганську область.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ