Today.ua

В Україну йде потепління: прогноз погоди від Наталки Діденко

В останній день робочого тижня Україну накриє антициклон «Margarethe». За даними народного синоптика Наталки Діденко, по всій території країни тепліше до +16 градусів.

У п'ятницю, 26 березня, Наталка Діденко прогнозує потепління. Вдень повітря прогріється до +6 ... +12 градусів, вночі очікуються невеликі заморозки. Вітер північний, але помірної сили.

Невеликий дощ та мокрий сніг, за словами синоптика, пройдуть в деяких районах південно-східних регіонів. На решті території країни погода буде сонячною і сухою.

«Значна частина території України опиниться в сухому повітрі - антициклон Margarethe буде витісняти фронт з циклоном подалі. І молодець!», - прогнозує Наталка Діденко.

У столиці України очікується суха і ясна погода, у денний час доби стовпчики термометрів покажуть близько +8 градусів Цельсія.

У найближчий уїк-енд Наталка Діденко прогнозує подальше потепління, яке принесе антициклон Маргарет. У суботу та неділю, 27 і 28 березня 2021 р, повітря прогріється ще на декілька градусів, у порівнянні з п'ятницею. Опадів не очікується.

У понеділок, 29 березня, трохи похолодає, але потім знову потеплішає до +12 ... +16 градусів Цельсія.

Дізнайтеся також, яка погода чекає на жителів України до кінця березня 2021 року. Метеорологи розповіли, коли чекати весняного тепла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ