Today.ua

Перші заморозки в Україну прийдуть у вересні: синоптики прогнозують різку зміну погоди

Погода восени 2021 року буде дивувати жителів усіх регіонів України, перші заморозки вдарять вже на початку першого місяця золотого пори року. Народний синоптик Володимир Деркач оприлюднив прогноз погоди на вересень, жовтень і листопад.

Як розповів Володимир Деркач, у вересні температура повітря буде поступово, але неухильно знижуватися. Перші заморозки варто очікувати вже в першій половині місяця.

"У другій п'ятиденці вересня температура повітря почне знижуватися. Під кінець її можливі невеликі заморозки на поверхні грунту", - уточнив народний синоптик з Волині.

В цілому, перші два місяці осені 2021 року буде по-осінньому теплими і сонячними, проте в середині жовтня очікується період серйозного зниження температури повітря, а також заморозки. Чи не суперечить думці Володимира Деркача прогноз погоди на осінь від його колеги Леоніда Горбаня. Синоптик стверджує, що погода в вересні буде досить мінливою, теплі періоди будуть змінюватися різким похолоданням.

При цьому, бабине літо настане двічі, хоч і триватимуть обидва оксамитових сезону не довго. У другій половині місяця почнеться сезон дощів.

Дізнайтеся також, яка погода буде в Україні взимку 2021-2022 рр. Синоптики обіцяють морози, бурани і багато-багато снігу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ