Today.ua

Відпочинок в Одесі: ТОП-5 найдешевших хостелів недалеко від моря

У розпал літнього сезону відпочинок в Одесі може бути бюджетним, якщо вибрати проживання в хостелі. Названо п'ять найбільш пристойних закладів з цінами від 120 гривень за ніч.

Для українців, у яких влітку 2021 року бюджет не дозволяє розкішний відпочинок, підібрали варіанти, які дають можливість поніжитися на пляжах Одеси без необхідності витрачати багато грошей.

Хостел "Пальма"

Це найдешевший хостел в Одесі. Вам нададуть ліжко в кімнаті, як в студентському гуртожитку. Вартість проживання - 120 гривень на добу, розташований хостел на першій береговій лінії.

Хостел "Ліжко на Дерибасівській"

Переночувати в номері з двоярусними ліжками в центрі Одеси можна за 145 гривень. Це ціна не за окрему кімнату, а за койко-місце, в кожному номері ліжок до десяти. На території хостелу є ресторан, безкоштовний Wi-Fi. До найближчого пляжу Ланжерон - 2,4 км.

Хостел "Адмірал"

За 150 гривень на добу туристи можуть переночувати в 6- і 8-місних номерах в Приморському районі Одеси. До пляжу Ланжерон - 2,5 км.

Logovo Hostel

Проживання в "Лігво хостелі" - 150 гривень на добу. Номери змішаного типу, де можуть жити одночасно чоловіки і жінки, в кімнатах встановлені двоярусні ліжка, телевізори, кондиціонери, підключено кабельне ТБ. До найближчого пляжу Лузанівка - 2,4 км.

Хостел DOM

Номери в цьому хостелі розраховані на одночасне проживання восьми чоловік, обстановка кімнат нагадує затишну дитячу в приємних заспокійливих тонах. Є загальна кухня, лаунж і безкоштовний Wi-Fi. Вартість проживання - 150 грн на добу. До пляжу Ланжерон - 2,2 км.

Дізнайтеся також, у скільки обійдуться тури в Туреччину для українців влітку 2021 року. Горящих путівок в цьому році не буде!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ