Today.ua

На Україну насуваються снігопади і дощі: прогноз погоди до кінця першого тижня березня

Синоптики прогнозують майже по всій території України снігопади і дощі. Вночі вдарять морози до -6 градусів Цельсія. Коли чекати погіршення погоди?

Прогноз погоди на четвер, 4 березня

По всій території України встановиться сонячна і суха погода. У південних і західних областях повітря прогріється до +10 ... +13 градусів, на решті території трохи прохолодніше - до +9.

Прогноз погоди на п'ятницю, 5 березня

В останній день робочого тижня майже всю територію України накриє атмосферний фронт, який принесе з собою мокрий сніг і дощі. У всіх регіонах, крім Півдня, стовпчики термометрів покажуть +2 ... +4 градуси Цельсія. В Одеській, Миколаївській та Херсонській областях, а також в Криму збережеться тепла весняна погода без опадів. Повітря прогріється до +12 градусів.

Прогноз погоди на суботу, 6 березня

У суботу по всій території України встановиться суха і сонячна погода, але з істотним похолоданням. Вдень повітря прогріється до +4 градусів, вночі очікуються заморозки до -6.

Прогноз погоди на неділю, 7 березня

Погода у неділю теж не порадує теплом. Температура повітря в денний час доби не буде перевищувати позначку в +4 градуси по всій території країни. Вночі знову вдарять морози до -6 градусів. Вітер південно-західний 7-12 метрів в секунду.

Нагадаємо, раніше синоптики розповіли, якою буде погода в березні 2021. Коли чекати приходу весняного тепла українцям?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ