Today.ua

Рецепт пишних оладок з зеленою цибулею на Трійцю: святкова страва із сезонних продуктів

На Трійцю прийнято готувати просту їжу із сезонних продуктів. Наприклад, якщо ви звикли на сніданок їсти оладки, то на честь свята пропонуємо додати в улюблену страву зелену цибуля, і сніданок заграє новими фарбами. Саме час дізнатися рецепт і підготувати необхідні інгредієнти.

Оладки із зеленою цибулею

Інгредієнти:

Помийте пучок зеленої цибулі, обсушіть його і дрібно порубайте.

Збийте яйця виделкою, додайте дрібку солі і кефір. Для приготування тіста потрібно всипати в миску також просіяне борошно і соду, все добре перемішати. В кінці додайте зелену цибулю.

У тісті повинні залишитися невеликі грудочки, тому довго розмішувати його не потрібно.

Розігрійте сковороду з рослинною олією. Викладайте оладки на сковороду ложкою і смажте до золотистого кольору з двох сторін. Перевертати млинці потрібно тоді, коли на поверхні тіста з'являться бульбашки.

Подавайте страву зі сметаною. Для смаку можна зробити сметанний соус, додавши у сметану пропущений через прес зубчик часнику. Або взяти соус тартар.

Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати сезонні оладки з капусти зі сметанним соусом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ