Оладки можна готувати не тільки з овочів і фруктів, а й з додаванням м'яса. Для тих, хто любить ситні перекуси, ця страва стане справжньою знахідкою. Можна приготувати оладки з печінки із додаванням овочів. Така страва відмінно підійде як на обід, так і на вечерю, і припаде до смаку всім.
Оладки з печінки з овочевою начинкою
Інгредієнти:
- 200 г печінки
- 1 яйце
- 2 ст. л. борошна
- 1 ст. л. сметани
- Сіль, перець - за смаком
Для начинки:
- 1 цибулина
- 1 морква
- 200 г печериць
- 2 зубчики часнику
- Зелень кропу і петрушки
- Майонез - за смаком
Печінку потрібно промити, очистити від плівки, подрібнити в блендері або в м'ясорубці.
Популярні зараз
В Україні очікується масштабне підвищення заробітних плат
У Мінекономіки спрогнозували зростання курсу долара до 50 гривень
Греція остаточно відмовила у передачі систем Patriot Україні: названо причину
Чоловіки “штурмують“ ТЦК після ухвалення закону про мобілізацію: усі не встигнуть оновити свої дані
Додати до печінки яйце, сметану, борошно. Посолити, поперчити. Добре перемішати. Викладаємо оладки на сковороду столовою ложкою і смажимо приблизно по дві хвилини з кожного боку.
Готуємо начинку: цибулю нарізаємо півкільцями, моркву натераємо на тертці, обсмажуємо до золотистого кольору, в кінці додаємо дрібно нарізаний часник і зелень.
Другий варіант начинки: цибулю і дрібно нарізані печериці обсмажуємо на сковороді до готовності. Додаємо часник і зелень.
Подавати страву можна як звичайні оладки, виклавши їх на тарілці поруч один з одним, або розкласти шарами. Перший шар викласти на тарілку, змастити трохи майонезом, покласти першу начинку, потім другий шар оладок, змастити майонезом, покласти другу начинку і так декілька шарів. У вас вийде справжнісінький торт з млинців. Поставте страву в холодильник, давши настоятися перед подачею пару годин. Прикрасьте зеленню.
Смачного!
Раніше повідомлялося, як приготувати оладки з капусти зі сметанним соусом.