Печінкові оладки з пікантною начинкою: рецепт і поради з приготування

Оладки можна готувати не тільки з овочів і фруктів, а й з додаванням м'яса. Для тих, хто любить ситні перекуси, ця страва стане справжньою знахідкою. Можна приготувати оладки з печінки із додаванням овочів. Така страва відмінно підійде як на обід, так і на вечерю, і припаде до смаку всім.

Печінкові оладки з пікантною начинкою: рецепт і поради з приготування - today.ua

Оладки з печінки з овочевою начинкою

Інгредієнти:

  • 200 г печінки
  • 1 яйце
  • 2 ст. л. борошна
  • 1 ст. л. сметани
  • Сіль, перець - за смаком

Для начинки:

  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 200 г печериць
  • 2 зубчики часнику
  • Зелень кропу і петрушки
  • Майонез - за смаком

Печінкові оладки з пікантною начинкою: рецепт і поради з приготування Печінку потрібно промити, очистити від плівки, подрібнити в блендері або в м'ясорубці.

Додати до печінки яйце, сметану, борошно. Посолити, поперчити. Добре перемішати. Викладаємо оладки на сковороду столовою ложкою і смажимо приблизно по дві хвилини з кожного боку.

Готуємо начинку: цибулю нарізаємо півкільцями, моркву натераємо на тертці, обсмажуємо до золотистого кольору, в кінці додаємо дрібно нарізаний часник і зелень.

Другий варіант начинки: цибулю і дрібно нарізані печериці обсмажуємо на сковороді до готовності. Додаємо часник і зелень.

Подавати страву можна як звичайні оладки, виклавши їх на тарілці поруч один з одним, або розкласти шарами. Перший шар викласти на тарілку, змастити трохи майонезом, покласти першу начинку, потім другий шар оладок, змастити майонезом, покласти другу начинку і так декілька шарів. У вас вийде справжнісінький торт з млинців. Поставте страву в холодильник, давши настоятися перед подачею пару годин. Прикрасьте зеленню.

Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати оладки з капусти зі сметанним соусом.

ДЖЕРЕЛОsegodnya.ua