Today.ua

Оладки з начинкою із фаршу: секрети приготування ситної страви на обід або вечерю

Багато хто звик їсти оладки на сніданок, але цю страву можна готувати з різними начинками і подавати як на обід, так і на вечерю. Щоб оладки вийшли ситними, в них можна додати м'ясну начинку. Кожна господиня може експериментувати з інгредієнтами і смаками, щоб порадувати своїх близьких найсмачнішими оладками.

Оладки з начинкою з м'ясного фаршу

Інгредієнти для тіста:

Інгредієнти для начинки:

Для початку приготуємо тісто для наших оладок. За допомогою міксера збиваємо яйця в глибокому посуді. Додаємо кефір, соду, цукор і сіль. Всі компоненти добре перемішуємо до однорідної маси.

Просіваємо борошно і всипаємо його в тісто для оладок. Перемішуємо, щоб не залишилося грудочок.

Далі приступаємо до приготування начинки. Ріжемо дрібними кубиками цибулю і присипаємо її спеціями, сіллю і перцем. Підсмажуємо цибулю до світло-золотого відтінку і додаємо до цибулі фарш. Начинка для оладок готова.

Рослинну олію розігріваємо на сковороді і викладаємо в неї оладки. Готувати оладки потрібно на невеликому вогні, так вони добре прожаряться і не підгорять. А якщо вогонь великий, тоді оладки пристануть до сковороди.

Зверху на кожну оладку додайте начинку. Поверх начинки викладіть ще шар тіста, щоб повністю її прикрити.

Смажте оладки з двох сторін до готовності. Подавати м'ясні оладки можна з зеленню і сметаною.

Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати корисні оладки з кабачка і шпинату на сніданок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ