Today.ua

Оладки з кабачка і шпинату: смачний рецепт корисного сніданку за 10 хвилин

Оладки можна готувати як на сніданок, так і на вечерю. Ця страва може бути корисною і низькокаллорійною, якщо приготувати оладки з правильних інгредієнтів. Багато дієтологів діляться рецептом оладок з сезонних овочів - шпинату і кабачка. Спробуйте один раз приготувати їх, і ця страва у літній сезон стане вашою улюбленою.

Оладки з кабачка і шпинату

Інгредієнти:

Листя шпинату і яйце збийте в блендері до однорідної консистенції.

Кабачок натріть на дрібній тертці і дайте стекти зайвій рідині.

Додайте в кабачок суміш шпинату з яйцем. Посоліть за смаком, додайте борошно. Перемішайте добре тісто.

Розігрійте сковороду на середньому вогні, змастіть її рослинною олією і смажте кабачкові оладки під кришкою, по 2 хвилини з кожного боку.

Подавайте оладки гарячими разом зі сметаною або грецьким йогуртом.

Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати дієтичні оладки з цибулею та яйцем, які можна їсти навіть під час схуднення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ