Оладки можна готувати як на сніданок, так і на вечерю. Ця страва може бути корисною і низькокаллорійною, якщо приготувати оладки з правильних інгредієнтів. Багато дієтологів діляться рецептом оладок з сезонних овочів - шпинату і кабачка. Спробуйте один раз приготувати їх, і ця страва у літній сезон стане вашою улюбленою.
Оладки з кабачка і шпинату
Інгредієнти:
- Кабачок - 150 г;
- шпинат - пучок;
- яйце - 1 штука;
- пшеничне борошно - 30 г;
- грецький йогурт - 40 г;
- рослинне масло - для смаження.
Листя шпинату і яйце збийте в блендері до однорідної консистенції.
Кабачок натріть на дрібній тертці і дайте стекти зайвій рідині.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Додайте в кабачок суміш шпинату з яйцем. Посоліть за смаком, додайте борошно. Перемішайте добре тісто.
Розігрійте сковороду на середньому вогні, змастіть її рослинною олією і смажте кабачкові оладки під кришкою, по 2 хвилини з кожного боку.
Подавайте оладки гарячими разом зі сметаною або грецьким йогуртом.
Смачного!
Раніше повідомлялося, як приготувати дієтичні оладки з цибулею та яйцем, які можна їсти навіть під час схуднення.