Курячі котлети люблять і дорослі, і діти. Готуються вони досить швидко та поєднуються з будь-яким гарніром. Страва вийде ще соковитішою і м'якшою, якщо знати деякі секрети приготування. Спочатку купіть свіже куряче філе, а ми розповімо, що з ним робити далі.
Щоб котлети вийшли соковитими, філе потрібно помити і дрібно нарізати, а не подрібнювати на м'ясорубці чи блендері.
Візьміть гострий кухонний ніж та порубайте філе на частини. Можна скористатися і м'ясорубкою, проте перед її використанням потрібно простежити, щоб ножі в ній були досить гострі, інакше фарш буде як каша. На блендері виходить тонкий фарш, з якого котлети буде зліпити непросто. Тому краще взагалі не брати прилад до рук.
Курячі котлети відносяться до дієтичних страв, особливо якщо їх готувати на пару, або в мультиварці. І навіть маленьким дітям соковиті курячі котлети припадуть до смаку.
Раніше повідомлялося, як приготувати закусочні котлети із квашеної капусти за 10 хвилин.