Як приготувати соковиті котлети з курячого філе: фарш потрібно відбити та потримати в холодильнику

Автор: Лобанова Єлизавета

Курячі котлети люблять і дорослі, і діти. Готуються вони досить швидко та поєднуються з будь-яким гарніром. Страва вийде ще соковитішою і м'якшою, якщо знати деякі секрети приготування. Спочатку купіть свіже куряче філе, а ми розповімо, що з ним робити далі.

Як приготувати соковиті котлети з курячого філе: фарш потрібно відбити та потримати в холодильнику - today.ua

Щоб котлети вийшли соковитими, філе потрібно помити і дрібно нарізати, а не подрібнювати на м'ясорубці чи блендері.

Візьміть гострий кухонний ніж та порубайте філе на частини. Можна скористатися і м'ясорубкою, проте перед її використанням потрібно простежити, щоб ножі в ній були досить гострі, інакше фарш буде як каша. На блендері виходить тонкий фарш, з якого котлети буде зліпити непросто. Тому краще взагалі не брати прилад до рук. Як приготувати соковиті котлети з курячого філе: фарш потрібно відбити та потримати в холодильнику Вже подрібнене філе потрібно кілька разів сильно кинути на стіл із висоти близько 30 сантиметрів. Ця дивна на перший погляд процедура дозволить м'ясу "насититися" киснем і стати м'якшим. Після цього м'ясо потрібно ще на півгодини покласти в холодильник, після чого починати формувати котлети.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Курячі котлети відносяться до дієтичних страв, особливо якщо їх готувати на пару, або в мультиварці. І навіть маленьким дітям соковиті курячі котлети припадуть до смаку.

Популярні зараз

Названо тарифи на газ з 1 травня: інформація від усіх постачальників

НБУ оголосив про масове закриття банківских відділень

У Нафтогазі зробили заяву з приводу масштабної аварії на газопроводі: що буде з постачанням газу

Українці зможуть повернути частину грошей, витрачених на оплату комунальних послуг

Раніше повідомлялося, як приготувати закусочні котлети із квашеної капусти за 10 хвилин.