Today.ua

У Мережі показали фото збитого над Києвом російського СУ-27

У небі над Києвом українські військовослужбовці збили російський винищувач Су-27. Радник голови МВС Антон Геращенко показав у Мережі фотографії, на яких знято цей збитий літак окупантів.

За даними Геращенко, російський винищувач Су-27 впав на південному сході Києва, на Осокорках. Пілот встиг катапультуватись, але в нього не розкрився парашут, тому він загинув.

Судячи з фотографій, російський винищувач впав на приватний житловий будинок. Чи були жертви та постраждалі серед мирних жителів – не повідомляється. Від літака мало що лишилося.

Тим часом, за даними Генштабу ЗСУ, з 24 березня та до ранку 9 березня 2022 року українські ППО та ВПС збили 49 літаків та 81 вертоліт російських окупантів. Крім того, підбито та знищено 317 танків та 1070 бойових броньованих машин окупантів.

Що ж до втрат в особовому складі, то війська РФ з моменту вторгнення в Україну вже втратили вбитими та пораненими понад 12 000 людей.

ЗСУ продовжують вести тяжкі бої з російськими окупантами. Останнім часом російські війська призупинили наступ. У Генштабі ЗСУ вважають, що окупанти накопичують сили для нового наступу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в місті Дергачі Харківської області поліцейські підбили два російські танки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ