Today.ua

У Києві затримали чотирьох диверсантів

У Києві поліцейські затримали чотирьох чоловіків, які виявились учасниками ворожої диверсійно-розвідувальної групи. У них знайшли гранатомет, автомати та патрони, поінформувало Управління комунікації Нацполіції України.

На підозрілих чоловіків звернули увагу пильні працівники однієї із київських станцій метро. Про це вони повідомили поліцейським.

Правоохоронці, трохи поспостерігавши за підозрілими чоловіками, встановили, що вони таємно фотографують вхід у метро та прилеглу до нього територію. Також було встановлено, що неподалік стоїть автомобіль, в якому перебувають ще двоє людей.

Незабаром усіх підозрілих чоловіків затримали. У машині у них був гранатомет, автомати АК-74, велика кількість патронів 5,45 мм, гранати, саморобний вибуховий пристрій та тротилові шашки. Крім того, у них виявили карти Києва та підроблені перепустки.

Наразі з затриманими диверсантами вже працюють співробітники Служби безпеки України.

Це вже не перший випадок, коли українські військовослужбовці та правоохоронці затримують диверсантів. На Івано-Франківщині, наприклад, затримали коригувальника, який навів російські крилаті ракети "Калібр" на аеродром Івано-Франківська.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у місті Дергачі Харківської області поліцейські підбили два танки російських окупантів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ