Today.ua

“Укрзалізниця“ не буде зупиняти потяги в Івано-Франківській області

Потяги в Івано-Франківській області зупинятися не будуть. З 7 березня "Укрзалізниця" припинить посадку і висадку пасажирів у Прикарпатському регіоні. Пасажири, які заздалегідь купили квитки на потяги в Івано-Франківську область, зможуть до 6 березня включно доїхати туди і вийти на своїй станції.

У зв'язку з тим, що Івано-Франківська область потрапила до "червоної" карантинної зони, "Укрзалізниця" вводить обмеження на зупинку потягів, що йдуть у цей регіон, і прямують транзитом через нього. З 7 березня (це буде неділя) в Івано-Франківській області перестануть зупинятися поїзди.

Уже наступного тижня "Укрзалізниця" припинила продаж квитків у цей регіон і в зворотному напрямку - із нього. Але при цьому всі пасажири, які заздалегідь купили квитки на потяги в цей регіон на дату до 6 березня, зможуть дістатися до місця призначення.

При цьому "Укразлізниця" дає окрему інформацію для людей, які планують перші весняні вихідні провести у Карпатах.

"Пасажирам, які планують гірський відпочинок в перший весняний вікенд, "Укрзалізниця" пропонує альтернативні маршрути до станцій Ясіня, Кваси, Рахів, Воловець, Сколе, Славське. Зокрема, нагадуємо про продовження проходження швидкісного" Лижного експреса "№745 в Славське з можливістю придбання квитків через чат бот Укрзалізниці ", - йдеться в інформації від перевізника.

"Укрзалізниця" також звертає увагу, що в "червоній" карантинній зоні заборонена не тільки посадка, але й висадка пасажирів.

Такі обмеження будуть діяти до тих пір, поки Івано-Франківська область не вийде з "червоної" зони. Поки передумов до цього не видно. За минулу добу на Прикарпатті зафіксовано 892 нових випадки захворювання на коронавірус. За статистикою захворювань регіон посідає перше місце в Україні.

Нагадаємо, перші українці вже отримали вакцину від коронавірусу. Вакцинація в нашій країні почалася 24 лютого. Всі українці, яким вже зробили щеплення індійською вакциною CoviShield, поки почуваються нормально.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ