Today.ua

“Нове вікно можливостей“: міністр оборони Рєзніков обнадіяв українців

Протягом найближчих кількох місяців Росія остаточно втратить шанси досягти хоч якогось успіху у війні проти України, яку вона розв'язала 24 лютого. Таку заяву у Facebook зробив український міністр оборони Олексій Рєзніков.

За його словами, після того, як російські окупаційні війська втратить шанси хоч на якийсь успіх, у України з'явиться "нове вікно можливостей". Умовою для цього буде важке озброєння, яке передадуть Україні міжнародні партнери, а також інша допомога та санкції проти Росії.

"Ми робимо все можливе і неможливе, щоб наблизити визволення нашої землі", - наголосив Резніков.

Міністр додав, що на нас чекають дуже важкі тижні. У цей період Україна захищатиметься від російських окупантів переважно власними силами. Але важка іноземна зброя врівноважить сили та дозволить ЗСУ здійснити перелом у війні.

Нагадаємо, російські окупаційні війська вторглися до України 24 лютого. Вони намагалися захопити Київ та Харків, але їх відкинули. Наразі російські окупанти намагаються повністю захопити Донецьку та Луганську області.

Раніше повідомлялося, що у Чорному морі затонув російський крейсер "Москва". У нього потрапила українська протикорабельна ракета.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ