Today.ua

Поліцейські почали носити шеврони з “хижаком“

В Україні патрульним поліцейським під час війни з Росією дозволили носити спеціальні шеврони із зображенням "хижака" з однойменного фільму-бойовика. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції України.

У повідомленні йдеться про те, що дозвіл на носіння таких шевронів особовому складу надав начальник Департаменту патрульної поліції Євген Жуков.

За його словами, спеціальні шеврони символізують протистояння українських "хижаків" проти російських "чужих", які 24 лютого вторглися до України.

Патрульні поліцейські можуть отримати такі шеврони у своїх безпосередніх командирів. Але після закінчення війни з Росією із цими шевронами, мабуть, доведеться розлучитися.

Слід зазначити, що українські поліцейські з першого дня вторгнення Росії в Україну активно протистоять загарбникам. Так, відомо, що на Сумщині вони взяли в полон кілька окупантів.

Крім того, у різних регіонах поліцейські виявляють панікерів, мародерів та зрадників. На Дніпропетровщині, наприклад, затримали понад 10 російських диверсантів. Деякі з них у телефонах мали фотографії позицій ЗСУ та Нацгвардії, військової техніки, блокпостів тощо.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у місті Дергачі Харківської області поліцейські підбили два танки російських окупантів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ