Today.ua

Під Сумами знищили бронетанкову колону РФ (фото)

На Сумщині українські військовослужбовці з 93-ї окремої механізованої бригади знищили бронетанкову колону РФ. Фотографії підбитої та спаленої російської бронетехніки показали у Facebook на сторінці 93-ї ОМБр.

Відомо, що бронетехніка російських окупантів прямувала через село Московський Бобрик у бік мосту. Цей міст раніше був підірваний українськими захисниками, щоби російські окупанти не змогли переправитися на інший берег річки. Проте окупанти змушували місцевих жителів ремонтувати міст. Незабаром після цього було атаковано колону військ РФ.

Росія з першого дня вторгнення до України намагається захопити Сумську область. Проте українські військовослужбовці продовжують захищатися, завдаючи ворогові суттєвих втрат.

Слід зазначити, що російські війська, які вторглися в Україну, зазнають великих втрат в особовому складі та техніці.

Так, за даними Генштабу ЗСУ, Росія за час вторгнення в Україну станом на ранок 3 березня втратила близько 9000 військовослужбовців убитими та пораненими.

Крім того, з початку війни українські військовослужбовці збили 30 літаків та 31 вертоліт, підбили 217 танків та 900 ББМ окупантів.

Раніше повідомлялося, що у місті Дергачі Харківської області поліцейські підбили два танки російських окупантів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ