Today.ua

Які овочі можна посадити на городі на початку серпня

На старті - останній місяць літа, час збору врожаю овочів, фруктів і ягід, вирощених власними руками. Однак серпень - це не лише час збору, але й прекрасний період для посадки свіжих овочів, які ще встигнуть вирости і дати плоди. Адже попереду ще ціла третина літа і традиційно теплий початок осені. Тому ваш город ще може порадувати вас свіжою зеленню і соковитими овочами до перших морозів.

До початку серпня зазвичай на городі збирають врожай ранньої капусти, цибулі, часнику, моркви та інших культур, які вже дозріли. При цьому салатні, кропові, петрушечні та інші трав'яні насадження, які на початку літа тішили око молодою і соковитою зеленню, до цього часу вже старішають і грубіють. А організм прагне за літо вдосталь насититися тим, що буде недоступним узимку.

Що можна посіяти на городі на початку серпня

Однак салатна зелень - не єдине, що можна і варто посадити на городі на початку серпня. Сюди можна впевнено додати овочеві культури. Тільки потрібно вибирати ті овочі, які мають ранній термін дозрівання - щоби їм вистачило для дозрівання двох місяців.

Які овочі можна посадити на городі у серпні

Нагадаємо, в Україні у самий розпал літнього сезону, несподівано вдвічі подорожчали овочі. Ви все ще сумніваєтеся в тому, що овочі зі свого городу краще, ніж покупні?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ