Today.ua

Генштаб ЗСУ назвав напрямки, де наступають російські окупанти

Російські окупанти продовжують наступати у Східній операційній зоні. Генштаб ЗСУ назвав основні напрямки, де намагаються атакувати війська РФ.

Так, 1 червня ворог на Лиманському напрямі намагався наступати у бік Райгородка, проте зазнав втрат і відступив. Російські окупанти намагаються захопити Сєвєродонецьк. У місті продовжуються бої. Також ворог намагався атакувати населені пункти Боброве та Устинівка, але безрезультатно.

На Бахмутському напрямку російські окупанти 1 червня намагалися захопити селище Камишеваха. Вони досягли часткового успіху, бої продовжуються. На цьому ж напрямку окупанти атакували Білогорівку, але зазнали втрат і відступили.

На решті напрямків 1 червня ворог активних бойових дій не вів. Окупанти зміцнювали раніше захоплені позиції, вели розвідку, обстрілювали позиції Збройних сил України та мирні населені пункти.

Раніше Генштаб Збройних сил України повідомив, що російські окупаційні війська вже втратили в Україні понад 30 тисяч людей. Українські бійці також знищили понад 1000 танків, понад 3000 бойових броньованих машин окупантів та велику кількість іншої військової техніки.

Нагадаємо, британські журналісти дізналися, який діагноз у главаря Кремля Володимира Путіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ