Today.ua

В Україну йде потужне похолодання: температура повітря різко знизиться до +7 градусів

Народний синоптик Наталка Діденко прогнозує серйозне погіршення погоди по всій Україні найближчими днями. Холод і дощі насуваються на багато регіонів країни.

У неділю, 19 вересня 2021 року, згідно з прогнозом погоди Наталки Діденко, Україна будуть терзати атмосферні фронти, які принесуть дощі в усі області. Найсильніше похолодає на Заході країни, вдень стовпчики термометрів не підніматимуться вище +7 ... +12 градусів. Вночі похолодає ще сильніше.

У північному та центральному регіонах повітря прогріється місцями до +24 градусів. Найтепліше буде в Донецькій, Запорізькій областях і в Криму - до +25 градусів. Однак, як тільки підуть дощі, навіть в цих регіонах різко похолоднішає.

В українській столиці в неділю стовпчики термометрів опустяться до +12 градусів в денний час доби. Місцями йтимуть дощі. З понеділка в Києві зниження температури повітря продовжиться, впевнена народний синоптик Наталка Діденко.

Дізнайтеся також прогноз погоди для України до кінця осені 2021 року. Синоптики прогнозують справжні погодні "гойдалки". Потепління до +28 градусів буде змінюватися різким похолоданням, аж до заморозків і снігопадів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ