Today.ua

У Мережі показали “царський“ вагон Укрзалізниці за 24 тисячі гривень з ліжком та ванною кімнатою

У той час як багато українців скаржаться на бруд та нелюдські умови у вагонах, Укрзалізниця пропонує унікальну можливість для заможних людей подорожувати із шиком. Вагон поїзда Київ-Одеса за 24 тисячі гривень порівняли із Версальським палацом.

Дмитро Комаров у новому випуску програми "Мандруй Україною" показав український вагон преміумкласу. У ньому успішний український ведучий їхав із Києва до Одеси. Цей "царський" вагон розташований у звичайнісінькому поїзді. І поки одні їдуть у плацкарті, інші можуть ніжитись у двоспальному ліжку, насолоджуватися гарячою водою у душовій кабіні та захоплюватися дерев'яними стінами із позолотою.

У вагоні, більш схожому на номер елітного готелю, є королівське ліжко, повноцінний санвузол з туалетом, душовою кабіною, гарячою водою, кухня з електроплитою, кавоваркою, духовкою, холодильником і мікрохвильовою піччю. Вартість проїзду в такому вагоні коштуватиме 24 тисячі гривень, і вміститися в ньому можуть до 8 осіб. За словами провідника, цим вагоном подорожують не лише магнати, а й звичайні люди, які скидаються компанією (по 3 тисячі гривень).

Водночас у вагонах "для простих смертних" провідники Укрзалізниці вимагають у пасажирів гроші за проїзд "без сусідів". Українці наполягають на посиленні контролю над провідниками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ