Today.ua

У кількох областях України школярів відправлять на дострокові канікули

У двох областях України школи готуються найближчим часом відправити дітей на передчасні весняні канікули. Дана рекомендація була озвучена обласними комісіями з надзвичайних ситуацій внаслідок значного зростання захворюваності на коронавірус в ряді регіонів країни.

Як стало відомо, школи Львівської області через поширення Ковід-19 повинні перевести учнів шкіл на дистанційне навчання з 9 березня. Крім того, обласна комісія з надзвичайних ситуацій рекомендує відправити школярів на дострокові канікули з 15 березня. Відзначимо, що весняні канікули у Львівській області повинні були початися 22 березня. Незважаючи на погіршення епідситуації в регіоні, дитячі садки продовжать роботу в звичайному режимі.

Поки ситуацію з епідемією коронавируса не вдасться знову взяти під контроль, школярі Одеси навчатимуться в онлайн режимі. На дистанційку також відправлять і учнів початкових класів, якщо свою згоду дадуть викладач і батьки. На весняні канікули одеські школи підуть з 22 березня.

Варто нагадати, що в школах Вінниці весняні канікули почалися на два тижні раніше запланованого терміну, до цього діти вчилися на дистанційці. Причиною таких змін в навчальних планах міста стало стрімке зростання числа інфікованих коронавірусом.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр України Денис Шмигаль розповів, коли в країні можуть знову ввести локдаун через коронавірус.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ