Today.ua

Україну накриють дощі: прогноз погоди на вихідні

У найближчі дні Україну накриють дощі. Прогноз погоди від Укргідрометцентру дозволить правильно розпланувати відпочинок на вихідні 3 - 4 квітня 2021 р

Прогноз погоди на суботу, 3 квітня

У суботу дощі очікуються на Сході України, а також в деяких південних областях. Сильний дощ пройде вдень в Хмельницькій області та на Закарпатті, а в Івано-Франківській і Чернівецькій областях метеорологи прогнозують сніг з дощем. Температура повітря в західних, північних і більшості центральних областей буде перебувати в діапазоні від 6 до 9 градусів тепла, вночі - від 1 до 4 вище нуля. На решті території країни повітря прогріється до +12 вдень, до +7 в нічний час доби.

Прогноз погоди на неділю, 4 квітня

У неділю атмосферний фронт накриє всю територію України. Дощі різного ступеня інтенсивності пройдуть у всіх регіонах, температура повітря при цьому залишиться такою ж, як і в попередню добу. Вітер північно-східний, 5 - 10 метрів в секунду. У першій половині наступного тижня опади очікуються в східних і північних областях. На решті території встановиться суха і ясна погода.

Прочитайте також довгостроковий прогноз погоди на весь квітень 2021, складений метеорологами Укргідрометцентру. Коли чекати приходу весняного тепла?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ