Правильно приготовані курячі котлети виходять ніжними і соковитими, смачними і корисними для здоров'я. Візьміть на замітку кілька секретів замішування фаршу і рецепт рубаних котлет з курки.
Додавайте в 1 кг курячого фаршу не більше 3 яєць, інакше при смаженні котлети будуть розпадатися і вийдуть жорсткими.
Обов'язково додайте в фарш розмочений в молоці м'якуш білого хліба (250 г хліба на 1 кг фаршу), тоді котлети вийдуть соковитими. Крім того, для соковитості можна додати в кістлявий окорок подрібнену цибулю, тертий сир, натерті на тертці кабачки, моркву і т.п.
Дайте готового фаршу постояти не менше півгодини в холодильнику, щоб хліб ввібрав м'ясний сік, тоді котлети вийдуть особливо ніжними і смачними.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Найсмачніші курячі котлети
Інгредієнти:
- 800 г курячого філе
- 4 ст. л. крохмалю
- 4 ст. л. сметани
- 2-3 яйця
- 1 цибулина
- 2 зубчики часнику
- 1 пучок кропу
- Спеції за смаком
Спосіб приготування:
Дрібно поріжте ножем курячу грудку, часник, цибулю і зелень. Перемішайте у великій мисці, додайте інші інгредієнти. Накрийте миску з фаршем плівкою і поставте в холодильник на 30 хвилин.
Викладайте фарш на сковороду з розігрітою соняшниковою олією ложкою. Смажте на середньому вогні з двох сторін.
Смачного!
Приготуйте також овочеві котлети з м'ясом. Простий рецепт смачного ситного страви на літо.