Today.ua

Погода на Великдень-2022: прогноз на святкові дні для всіх регіонів України

Погода в Україні на Великдень буде мінливою. У різних регіонах святкові дні пройдуть із дощами, різким зниженням або, навпаки, підвищенням температури повітря.

Прохолодна погода та "температурні гойдалки" збережуться по всій території України до кінця квітня 2022 року. Прогнози метеорологів попереджають про складні погодні умови у більшості областей країни.

Початок Страсного тижня, з 18 квітня, у всіх регіонах України буде прохолодним. Проте ближче до Великодня температура повітря підвищуватиметься. Нетривале потепління обіцяють синоптики у південних та східних областях України у передсвяткові дні. Повітря прогріється до +16 градусів. Значно прохолодніше буде на Заході країни, стовпчики термометрів навряд чи піднімуться вище за +9 градусів за Цельсієм.

За даними Укргідрометцентру, до кінця квітня місячна кількість опадів прогнозується на рівні 22-40 мм. У південних та східних областях дощі будуть ряснішими, в решті регіонів випаде опадів нижче за середньомісячну норму.

У Києві під час святкування Великодня синоптики прогнозують теплу погоду. Стовпчики термометрів покажуть близько +19 градусів.

Нагадаємо, раніше українські синоптики попередили про різку зміну температури повітря. Прогноз погоди на середину квітня 2022 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ