Today.ua

Подарунок до Дня Незалежності отримають всі українці, які зроблять щеплення від COVID-19

Для громадян України, які зробили щеплення від COVID-19, влада вже підготувала подарунок до Дня Незалежності. Щоб не залишитися без чудового презенту, необхідно виконати дуже прості умови.

Міністр охорони здоров'я України Віктор Ляшко в ефірі одного з українських телеканалів повідомив приємну новину. Всі громадяни країни, які вакцинуються від коронавіруса починаючи з середи, 18 серпня поточного року, отримають безкоштовні квитки на концерт до Дня Незалежності.

Головною умовою для отримання подарунка до Дня Незалежності є необхідність щеплення від COVID-19 в будь-якому з центрів масової вакцинації.

Глава МОЗ закликав усіх українців, які поки відмовляються вакцинуватися від коронавіруса, переглянути своє ставлення до даного питання. Щеплення від COVID-19 - це єдиний спосіб захиститися від небезпечної інфекції.

"Всі, хто вакцинується в центрах масової вакцинації з середи, всі українці, отримають безкоштовні квитки на святковий концерт, присвячений Дню Незалежності, який відбудеться 24 серпня на НСК Олімпійський", - заявив Віктор Ляшко.

Відзначимо, що святковий концерт, присвячений 30-го Дня Незалежності України, відбудеться в Києві 24 серпня на НСК Олімпійський. Вартість квитків варіюється в межах 299 - 2700 гривень. Вітати співгромадян будуть Софія Ротару, Олег Винник, Jamala, Monatik, групи Океан Ельзи, ВВ, Скрябін, Брати Гадюкіни та багато інших артистів.

Нагадаємо, раніше в Міністерстві охорони здоров'я розповіли, які вакцини від коронавіруса можна поєднувати, а які дуже небезпечно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ