Today.ua

Один з найпопулярніших курортів світу після масової вакцинації зможе прийняти українців

Старт масової вакцинації дозволив світовим курортам почати підготовку до прийому туристів з різних країн світу. Найближчим часом українці зможуть купити путівку і відправитися на відпочинок на сонячні острова в Індійському океані.

Пандемія коронавірусу привела до того, що багато курортів через введення строгих карантинних заходів перестали приймати туристів. І тільки після того, як в світі стартувала масова вакцинація населення, острівна держава в Східній Африці, яка славиться дивовижною курортною зоною і відмінним сервісом, Сейшели знову відкриє свої двері для мандрівників.

У Міністерстві охорони здоров'я Сейшельських островів повідомили, що купувати путівки можна починати з 25 березня 2021 року. Закритим в'їзд на територію острівної держави буде тільки для жителів Південної Африки. А це означає, що громадяни України вже дуже скоро зможуть погрітися під жарким африканським сонцем і викупатися в блакитних водах Індійського океану.

Деякі обмеження для туристів все ж залишаються колишніми, оскільки пандемія коронавіруса поки ще бушує у всьому світі. Так, для поїздки на Сейшели потрібно за 72 години до вильоту здати тест на Ковід, а по прибуттю строго дотримуватися соціальної дистанції, використовувати засоби індивідуального захисту.

Нагадаємо, в Україні раніше повідомлялося про введення «паспортів здоров'я» та впровадження нових санітарних норм в сфері туризму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ