Названі продукти, які швидко розріджують кров та рятують від інсульту

Автор: Шевченко Лилия

Густа кров призводить до утворення тромбів, інсультів та інфарктів. Щоб захиститися від смертельно небезпечних недуг, слід урізноманітнити своє меню продуктами, які розріджують кров.

Названі продукти, які швидко розріджують кров та рятують від інсульту - today.ua

Симптоми густої крові:

  • відчуття поколювання в кінцівках, оніміння в руках і ногах;
  • шум у вухах, сльозоточивість, а також зниження гостроти зору і слуху;
  • підвищена тривожність - це теж один із симптомів згущення крові;
  • повільна кровотеча при порізах, при цьому кров темного кольору;
  • апатія, швидка стомлюваність, сонливість та часте позіхання;
  • болі в м'язах, особливо в області спини та потилиці;
  • прискорене дихання і задишка.

Продукти, які розріджують кров

Найголовніший і доступний продукт, який регулює густоту крові в людському організмі - це вода! Зневоднення організму призводить до дуже небезпечних наслідків, тому пийте достатньо чистої простої води, а також компоти, морси, соки та відвари трав. Названі продукти, які швидко розріджують кров та рятують від інсульту Корінь імбиру - рослина містить поліненасичені жирні кислоти і гингерол, які очищають судини та розріджують кров.

Помідори - ці овочі роблять кров рідшою, запобігають утворенню тромбів і регулюють вміст холестерину.

Лохина - потужний антиоксидант, який перешкоджає утворенню тромбів та розріджує кров.

Популярні зараз

Зеленський пояснив, чому мобілізація стосуватиметься насамперед молодих чоловіків

Kia показала електричну версію кросовера Sportage із запасом ходу 720 км

Стрижка піксі-боб – один із найкращих варіантів для тонкого волосся: фото модної зачіски

Кейт Міддлтон показала рідкісне фото молодшого сина у день його народження

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Жирна риба - один з найкорисніших продуктів для серцево-судинної системи організму. Захищає від загущення крові, інсультів, інфарктів та уповільнює процеси старіння.

Дізнайтеся також, які продукти харчування порушують роботу серця, ведуть до тромбозів і інсультів.