Today.ua

Магнітна буря посилиться в нічний час: українцям розповіли, коли слід бути особливо обережними

На Землю обрушилась магнітна буря середнього ступеня потужності, проте вночі геомагнітні збурення значно посиляться. Проблеми зі здоров'ям можуть виникнути не тільки у метеозалежних людей, а й у цілком здорових і молодих.

Метеозалежних людей в Україні чекає справжній нічний струс. У середу, 21 липня 2021 року на нашу планету обрушилася магнітна буря, сила удару якої оцінюється в 3 бали. Протягом дня можливі головні болі і почуття апатії. Однак до вечора ситуація погіршиться.

Особливу обережність повинні дотримуватися люди з хронічними недугами. Уникайте фізичних і розумових навантажень, пийте більше води, відпочивайте і гуляйте на свіжому повітрі. Обов'язково приготуйте прописані лікарем лікарські препарати, щоб в разі погіршення стану не довелося шукати потрібні медикаменти. Пік геомагнітних коливань очікується в ніч з 21 на 22 липня. Випийте з вечора чашку ромашкового чаю або теплого молока, щоб мінімізувати стрес, розслабитися і не страждати від безсоння всю ніч.

Нагадаємо, раніше синоптики попередили жителів України, що пережити липень 2021 року складно. Прогноз погоди на другий місяць літа змушує хвилюватися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ