У кожної господині є свій фірмовий рецепт приготування котлет, в який вона додає ті інгредієнти, які на її думку зроблять страву найсмачнішою і соковитою. У фарш додають і кабачки, і зелений горошок, капусту, моркву, але мало хто знає, що смак м'ясних котлет розкривається найкраще, якщо змішати м'ясо з сиром. Досвідчені кулінари поділилися секретом такого рецепта.
Сир в котлетах впливає на смакові якості готового блюда, надаючи котлетам ніжності і м'якості. Краще один раз спробувати, ніж просто почути, наскільки це смачно. Причому, досвідчені господині кажуть, що такі котлети їдять навіть діти.
Важливо знати, що сир погано поєднується з жирними сортами м'яса, тому додавати його рекомендується тільки в курячі котлети. Для приготування котлет сир обирайте свіжий і середньої жирності.
Що стосується процесу смаження, то курячі котлети з сиром довго ні в якому разі не смажаться, інакше вони вийдуть жорсткими. Поставте сковороду на середній вогонь і стійте поруч, щоб котлети не згоріли. На гарнір до котлеток можна приготувати картоплю, або рис.
Смачного!
Раніше повідомлялося, як приготувати овочеві котлети з кабачків і картоплі.