Today.ua

Погода на Великдень 2022: в Україні прогнозують різкі перепади температури повітря

На Великдень в Україні очікується різка зміна погодних умов. Синоптики попереджають мешканців деяких регіонів країни про значне похолодання та опади.

Квітень 2022 року принесе мешканцям усіх областей України справжні погодні "гойдалки". Початок місяця, за даними українських метеорологів, буде теплим. Вдень у стовпчики термометрів піднімуться до +18 градусів за Цельсієм. Вночі температура повітря досягне позначки +10 градусів.

У південних і північних областях України у першій декаді місяця синоптики прогнозують сильні опади, місцями вищі за норму. Також дощі пройдуть на Заході України. За прогнозами народного синоптика Станіслава Щедріна, у період великодніх свят з 20 квітня 2022 року в Україні значно похолодає. Вдень температурний діапазон складе від +9 до +15 градусів. Висока ймовірність короткочасних нічних заморозків у різних регіонах країни. Наприкінці місяця можливі невеликі опади.

Нестабільну погоду з різкими температурними перепадами метеорологи прогнозують як 17 квітня, коли Великдень відзначатимуть Християни Західного обряду, так і 24 квітня, коли святкуватимуть Світле Христове Воскресіння Християни Східного обряду.

Раніше синоптики розповіли, що в Україні протримається похолодання наприкінці березня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ