У сезон молодих овочів багато господинь переглянули раціон своєї родини і почали готувати менше м'ясних страв, а більше овочевих. Навіть улюблені всім котлети можна зробити смачними і ситними, без додавання м'яса. Досить взяти картоплю, моркву і кабачок, і через півгодини у вас буде готовий смачний обід або вечеря для всієї родини.
Котлети з кабачків та картоплі
Інгредієнти:
- Морква - 1 шт.
- Картопля - 1 шт.
- Кабачки - 2 шт.
- Борошно - 2 ст. л
- Яйця - 2 шт.
- Зелена цибуля, зелень - за смаком.
- Сіль, спеції, перець - за смаком.
Дрібно наріжте цибулю і решту зелені. Картоплю і кабачки відіжміть від соку і змішайте з яйцями, зеленню, борошном, перцем і сіллю.
Перемішайте, в разі якщо маса рідка, додайте більше борошна або манної крупи. Замість манки можна додати трохи перемелених вівсяних пластівців.
Сформуйте котлети і обсмажте їх з двох сторін до рум'яної скоринки.
Подавайте овочеві котлети з часниковим соусом, зі сметаною або майонезом. Гарнір можна підібрати будь-який за смаком. Але самі по собі овочеві котлети можуть стати повноцінним стравою.
Смачного!
Раніше повідомлялося, як приготувати курячі котлети з кабачком , які підійдуть до будь-якого гарніру.