Today.ua

Овочеві котлети з кабачків та картоплі: сезонний рецепт легкої та ситної страви

У сезон молодих овочів багато господинь переглянули раціон своєї родини і почали готувати менше м'ясних страв, а більше овочевих. Навіть улюблені всім котлети можна зробити смачними і ситними, без додавання м'яса. Досить взяти картоплю, моркву і кабачок, і через півгодини у вас буде готовий смачний обід або вечеря для всієї родини.

Котлети з кабачків та картоплі

Інгредієнти:

Для початку натріть овочі на крупній тертці, посоліть і на час відкладіть, щоб у кабачка стік сік.

Дрібно наріжте цибулю і решту зелені. Картоплю і кабачки відіжміть від соку і змішайте з яйцями, зеленню, борошном, перцем і сіллю.

Перемішайте, в разі якщо маса рідка, додайте більше борошна або манної крупи. Замість манки можна додати трохи перемелених вівсяних пластівців.

Сформуйте котлети і обсмажте їх з двох сторін до рум'яної скоринки.

Подавайте овочеві котлети з часниковим соусом, зі сметаною або майонезом. Гарнір можна підібрати будь-який за смаком. Але самі по собі овочеві котлети можуть стати повноцінним стравою.

Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати курячі котлети з кабачком , які підійдуть до будь-якого гарніру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ