Today.ua

Омлет з кабачками: рецепт смачного і корисного сніданку нашвидкуруч

У самий розпал сезону кабачків цей овоч користується особливою популярністю при приготуванні різних страв - запіканок, салатів, рагу, консервації і навіть випічки. Кабачок можна додавати навіть в звичний всім омлет. Така страва зробить ваш сніданок і корисним, і смачним.

Омлет з кабачками

Інгредієнти:

Кабачок нарізаємо кружечками середньої товщини, солимо і залишаємо на 10 хвилин. Потім просушуємо паперовим рушником.

Розігріваємо в сковороді олію і обсмажуємо кабачки з двох сторін.

Збиваємо на омлет яйця, сметану, перець і сіль вінчиком або міксером.

Посипаємо практично готові кабачки подрібненим часником і заливаємо яєчною сумішшю. Смажимо омлет протягом 5 хвилин.

Перекладіть готовий омлет на велику тарілку, посипте подрібненою зеленою цибулею і зеленню за смаком, і відразу подавайте до столу.

Смачного!

В Італії зазвичай подібного роду омлет називають фріттата. У страву, крім кабачків, прийнято додавати також помідори і сир. Це прекрасне рішення як на сніданок, так і для перекусу для тих, хто стежить за своєю фігурою і дотримується здорового харчування.

Раніше повідомлялося, як приготувати ситний омлет "Селянський сніданок" з картоплею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ