У самий розпал сезону кабачків цей овоч користується особливою популярністю при приготуванні різних страв - запіканок, салатів, рагу, консервації і навіть випічки. Кабачок можна додавати навіть в звичний всім омлет. Така страва зробить ваш сніданок і корисним, і смачним.
Омлет з кабачками
Інгредієнти:
- Кабачок - половина середнього овоча;
- Яйця - 3 штуки;
- Сметана - 1 ст. ложка;
- Сіль, перець мелений - за смаком;
- Олія - 1 ст. ложка;
- Часник - 1 зубчик.
Розігріваємо в сковороді олію і обсмажуємо кабачки з двох сторін.
Збиваємо на омлет яйця, сметану, перець і сіль вінчиком або міксером.
Посипаємо практично готові кабачки подрібненим часником і заливаємо яєчною сумішшю. Смажимо омлет протягом 5 хвилин.
Перекладіть готовий омлет на велику тарілку, посипте подрібненою зеленою цибулею і зеленню за смаком, і відразу подавайте до столу.
Смачного!
В Італії зазвичай подібного роду омлет називають фріттата. У страву, крім кабачків, прийнято додавати також помідори і сир. Це прекрасне рішення як на сніданок, так і для перекусу для тих, хто стежить за своєю фігурою і дотримується здорового харчування.
Раніше повідомлялося, як приготувати ситний омлет "Селянський сніданок" з картоплею.