Today.ua

Омлет-суфле в духовці з різними начинками: ідеальний сніданок нашвидкуруч

Яйця на сніданок звикли їсти всі, але не багато хто використовує свої кулінарні вміння на повну. Адже варіанти сніданку не повинні обмежуватися звичайної яєчнею або яйцями-пашот. Можна приготувати суфле з яєць в духовці і зробити свій сніданок більш оригінальним. Страва готується швидко, а доповнити її можна улюбленими інгредієнтами - сиром, шинкою, грибами і зеленню. Почніть свій день смачно!

Рецепт омлету суфле з різними начинками

Інгредієнти:

Для начинки:

  1. Яйця збиваємо міксером разом зі сметаною, тертим сиром, розм'якшеним вершковим маслом і приправами.
  2. Якщо ви хочете додати в омлет шинку, то наріжте її кубиками і обсмажте на вершковому маслі до злегка золотистого кольору. В якості начинки для омлету можна підсмажити гриби, цибулю порей, додати будь-яку зелень.
  3. Залити начинки яєчної сумішшю і відправити в духовку, розігріту до 200 градусів. Запікати омлет близько 25-35 хвилин.

Омлет в духовці підніметься і по смаку буде ніжним і повітряним, як суфле.

Смачного!

Нагадаємо, як приготувати знаменитий французький омлет Пуляр на сніданок, який нагадує яєчний пиріг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ