Яйця на сніданок звикли їсти всі, але не багато хто використовує свої кулінарні вміння на повну. Адже варіанти сніданку не повинні обмежуватися звичайної яєчнею або яйцями-пашот. Можна приготувати суфле з яєць в духовці і зробити свій сніданок більш оригінальним. Страва готується швидко, а доповнити її можна улюбленими інгредієнтами - сиром, шинкою, грибами і зеленню. Почніть свій день смачно!
Рецепт омлету суфле з різними начинками
Інгредієнти:
- яйця - 4 шт .;
- сметана - 100 г;
- вершкове масло - 20 г;
- сіль - щіпка;
- чорний перець - за смаком;
- мускатний горіх - на кінчику ножа.
Для начинки:
- тертий пармезан або сулугуні
- шинка
- гриби
- зелень
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
- Яйця збиваємо міксером разом зі сметаною, тертим сиром, розм'якшеним вершковим маслом і приправами.
- Якщо ви хочете додати в омлет шинку, то наріжте її кубиками і обсмажте на вершковому маслі до злегка золотистого кольору. В якості начинки для омлету можна підсмажити гриби, цибулю порей, додати будь-яку зелень.
- Залити начинки яєчної сумішшю і відправити в духовку, розігріту до 200 градусів. Запікати омлет близько 25-35 хвилин.
Омлет в духовці підніметься і по смаку буде ніжним і повітряним, як суфле.
Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
Смачного!
Нагадаємо, як приготувати знаменитий французький омлет Пуляр на сніданок, який нагадує яєчний пиріг.