Today.ua

Омлет по-болгарськи з овочами: покроковий рецепт сніданку нашвидкуруч

Омлет по-болгарськи знаком до смаку кожному. Це універсальний літній сніданок. На відміну від звичайного омлету з яєць і молока, в болгарський омлет додається солодкий перець і мисливські ковбаски. Страва виходить дуже ситною і смачною, а готується не більше 10 хвилин. Переконайтеся в цьому самі, спробувавши приготувати омлет по-болгарськи за нашим рецептом.

Рецепт омлету по-болгарськи

Інгредієнти:

У болгарському варіанті омлету присутній такий овоч як солодкий болгарський перець. У страву ще можна додавати ковбасу, або копчені мисливські ковбаски.

Солодкий болгарський перець миємо, видаляємо з овоча насіння, нарізаємо на тонкі смужки.

Мисливську ковбаску нарізаємо на колечка.

Розбиваємо в тарілку два курячих яйця. Солимо і перчимо до смаку, збиваємо добре омлет виделкою.

У яйця додаємо перець, ковбаски і добре перемішуємо. Можна також потерти в омлет трохи сиру.

На сковороді розтоплюємо шматочок вершкового масла. Виливаємо наш омлет на сковорідку і смажимо помішуючи 3-5 хвилин.

Сніданок готовий. Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати рулет з омлету з сирною начинкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ