Омлет по-болгарськи знаком до смаку кожному. Це універсальний літній сніданок. На відміну від звичайного омлету з яєць і молока, в болгарський омлет додається солодкий перець і мисливські ковбаски. Страва виходить дуже ситною і смачною, а готується не більше 10 хвилин. Переконайтеся в цьому самі, спробувавши приготувати омлет по-болгарськи за нашим рецептом.
Рецепт омлету по-болгарськи
Інгредієнти:
- Яйця - 2 штуки
- Болгарський перець - 1 штука
- Мисливські ковбаски - 1 штука
- Вершкове масло - 20 г
- Сушена зелень і сіль - за смаком
- Сир - за смаком
Солодкий болгарський перець миємо, видаляємо з овоча насіння, нарізаємо на тонкі смужки.
Мисливську ковбаску нарізаємо на колечка.
Розбиваємо в тарілку два курячих яйця. Солимо і перчимо до смаку, збиваємо добре омлет виделкою.
У яйця додаємо перець, ковбаски і добре перемішуємо. Можна також потерти в омлет трохи сиру.
На сковороді розтоплюємо шматочок вершкового масла. Виливаємо наш омлет на сковорідку і смажимо помішуючи 3-5 хвилин.
Сніданок готовий. Смачного!
Раніше повідомлялося, як приготувати рулет з омлету з сирною начинкою.