Today.ua

Оладки з кабачків зі шпинатом: простий рецепт сезонної літньої страви

Оладки з кабачків - популярна літня страва, яка має безліч варіацій. Наприклад, можна додати в оладки сир, сир, зелень, шпинат, і інші інгредієнти за смаком. Блюдо готується швидко і підійде як під святковий стіл, так і на пікнік, або просто на сімейний сніданок.

Рецепт оладок з кабачків зі шпинатом

Інгредієнти:

Кабачок натріть на дрібній тертці, дайте 10-15 хвилин відстоятися, щоб стік сік. Шпинат, цибулю, петрушку і кріп дрібно наріжте.

Перекладіть все в одну миску, додайте яйце і кілька ложок борошна і спеції. Добре замісіть тісто до однорідності.

На розігріту сковороду налийте трохи оливкового масла і прогрійте. Оладки потрібно смажити тільки на розігрітій сковороді.

Набирайте ложкою трохи тіста і викладайте на сковороду, формуючи оладки. Смажте до золотистої скоринки з обох сторін.

Для смаку в тісто для оладок можна натерти 1 цибулину і додати пару зубчиків подрібненого часнику.

Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати кабачкові оладки з бринзою нашвидкуруч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ