Оладки з кабачків - популярна літня страва, яка має безліч варіацій. Наприклад, можна додати в оладки сир, сир, зелень, шпинат, і інші інгредієнти за смаком. Блюдо готується швидко і підійде як під святковий стіл, так і на пікнік, або просто на сімейний сніданок.
Рецепт оладок з кабачків зі шпинатом
Інгредієнти:
- кабачок
- шпинат
- зелена цибуля
- петрушка
- кріп
- яйце
- борошно
- чорний мелений перець
- оливкова олія
- запашний перець
Кабачок натріть на дрібній тертці, дайте 10-15 хвилин відстоятися, щоб стік сік. Шпинат, цибулю, петрушку і кріп дрібно наріжте.
Перекладіть все в одну миску, додайте яйце і кілька ложок борошна і спеції. Добре замісіть тісто до однорідності.
Популярні зараз
Чоловіки 30-річного віку - ідеальні солдати, але вони ухиляються або заброньовані, - Дикий
Напередодні зими водіїв попередили, які штрафи доведеться заплатити за “неперевзуті“ автомобілі
Швейцарія вперше з початку повномасштабної війни депортувала громадян України
На розігріту сковороду налийте трохи оливкового масла і прогрійте. Оладки потрібно смажити тільки на розігрітій сковороді.
Набирайте ложкою трохи тіста і викладайте на сковороду, формуючи оладки. Смажте до золотистої скоринки з обох сторін.
Для смаку в тісто для оладок можна натерти 1 цибулину і додати пару зубчиків подрібненого часнику.
Смачного!
Раніше повідомлялося, як приготувати кабачкові оладки з бринзою нашвидкуруч.