Today.ua

Лоукостер SkyUp дарує знижки на польоти на честь свого дня народження

Авіакомпанія-лоукостер SkyUp в честь свого дня народження вирішила подарувати знижки на перельоти своїм пасажирам. У період з 21 по 23 травня вони можуть отримати 12% дисконт на квитки. Для цього потрібно зайти на сайт авіакомпанії, авторизуватися в кабінеті пасажира і згенерувати персональний промо-код на знижку.

Отриманий промо-код зі знижкою буде діяти 21, 22 і 23 травня 2021 року при купівлі квитків на внутрішні і міжнародні рейси, які будуть вилітати з України в період з 21 травня по 31 жовтня 2021 року.

Промо-код не діє на періоди державних свят - Дня Конституції та Дня Незалежності - з 18 червня по 29 червня, і з 20 серпня по 25 серпня.

Якщо немає облікового запису на сайті SkyUp, необхідно там зареєструватися, щоб отримати промо-код. Він буде автоматично відправлений пасажиру на зазначену електронну пошту. Участь в акції беруть усі напрямки, крім Узбекистану та Фінляндії. Перед покупкою авіаквитків слід враховувати, що авіакомпанії можуть скасувати рейс або змінити розклад. Адже ще не всі країни відкрили кордони для України, а деякі з них в будь-який момент можуть закритися. Процес повернення квитків часом може затягнутися на місяці, тому не поспішайте купувати квитки занадто заздалегідь.

Нагадаємо, SkyUp в середині травня скасував 33 міжнародних рейси у зв'язку з низьким попитом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ