Today.ua

Курячі котлети з кабачком: рецепт апетитної страви до будь-якого гарніру

М'ясні котлети з додаванням овочів завжди виходять смачніші і соковитіші, ніж за традиційним рецептом. Якщо ви хочете якось урізноманітнити своє меню, спробуйте приготувати курячі котлети, додавши в них кабачок. У готовій страві смак овоча ви навіть не відчуєте, але зате консистенція котлет вас приємно здивує.

Курячі котлети з кабачком

Інгредієнти:

Куряче філе нарізаємо на шматочки і за допомогою блендера або м'ясорубки робимо з м'яса фарш.

Кабачок натираємо на тертці і прибираємо зайву рідину. Лук обсмажуємо на сковороді. Кріп дрібно нарізаємо.

Змішуємо фарш із зеленню, кабачком, цибулею, додаємо яйця, сіль, спеції. Накриваємо фарш кришкою і залишаємо на хвилин 15-20 настоятися.

Формуємо з фаршу котлети і обсмажуємо на сковороді до рум'яної скоринки з двох сторін.

Обсмажені котлети кладемо в сотейник, додаємо трохи води і тушкуємо до готовності на слабкому вогні.

Подавати курячі котлетки можна з будь-яким гарніром до смаку.

Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати котлети по-київськи на вечерю по простому рецепту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ