М'ясні котлети з додаванням овочів завжди виходять смачніші і соковитіші, ніж за традиційним рецептом. Якщо ви хочете якось урізноманітнити своє меню, спробуйте приготувати курячі котлети, додавши в них кабачок. У готовій страві смак овоча ви навіть не відчуєте, але зате консистенція котлет вас приємно здивує.
Курячі котлети з кабачком
Інгредієнти:
- Філе куряче - 600 г
- Кабачок - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1/2 шт
- Яйце куряче - 1 шт
- Кріп - 1 пучок
- Сіль - 1 ч. л.
- Часник (сушений) - 1 щіпка
- Перець чорний - за смаком
Куряче філе нарізаємо на шматочки і за допомогою блендера або м'ясорубки робимо з м'яса фарш.
Кабачок натираємо на тертці і прибираємо зайву рідину. Лук обсмажуємо на сковороді. Кріп дрібно нарізаємо.
Змішуємо фарш із зеленню, кабачком, цибулею, додаємо яйця, сіль, спеції. Накриваємо фарш кришкою і залишаємо на хвилин 15-20 настоятися.
Формуємо з фаршу котлети і обсмажуємо на сковороді до рум'яної скоринки з двох сторін.
Обсмажені котлети кладемо в сотейник, додаємо трохи води і тушкуємо до готовності на слабкому вогні.
Подавати курячі котлетки можна з будь-яким гарніром до смаку.
Смачного!
Раніше повідомлялося, як приготувати котлети по-київськи на вечерю по простому рецепту.