Today.ua

Курячі котлети з курагою: оригінальний рецепт домашньої страви на обід або вечерю

Котлети можна готувати з будь-якого м'яса, з додаванням овочів, зелені і навіть сухофруктів. Український шеф-кухар Євген Клопотенко часто експериментує з різними інгредієнтами, і на цей раз він розповів українцям рецепт курячих котлет з додаванням кураги. Гарніром до такої страви може стати звичайна гречка, але з додаванням каррі.

Курячі котлети з курагою

Інгредієнти:

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ievgen Klopotenko (@klopotenko)

Для приготування курячих котлет необхідно перемішати куряче філе і курагу. Для зручності можна змішувати інгредієнти прямо в м'ясорубці. Можна взяти готовий фарш і додати в нього дрібно нарізану курагу.

Далі додаємо в фарш яйце, спеції, сіль, манку, і формуємо котлети. Яйце в фарш можна не додавати, це при бажанні.

Для таких котлеток деякі господині готують паніровку із сухарів та кунжуту.

Обсмажуємо котлети 5 хвилин з одного боку, потім перевертаємо на інший бік і обсмажуємо ще 5 хвилин.

Подаємо курячі котлети з гречкою, в яку при варінні додаємо приправу каррі.

Гречку з каррі і котлети з курагою можна подавати як на обід, так і на вечерю для всієї родини.

Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати сезонні овочеві котлети з кабачків і картоплі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ