Today.ua

Кабачкова піца нашвидкуруч: простий рецепт ситної сезонної страви

Однією із сезонних страв, яку можна приготувати на вечерю чи обід без особливих зусиль, є кабачкова піца. Готується вона з молодих овочів і зелені, з додаванням яєць, борошна і сиру. Приготування не займе багато часу, і любителі корисної та смачної їжі оцінять таку піцу по достоїнству.

Рецепт кабачкової піци

Інгредієнти:

Кабачки очистіть від шкірки, натріть крупно на тертці, посоліть, і залиште на кілька хвилин, щоб овочі дали сік.

Поріжте дрібно цибулю і кріп. Додайте зелень в натерті кабачки, туди ж яйця, борошно, змішане з розпушувачем, і часник.

Отриману масу добре перемішайте, додайте сіль і перець, викладіть піцу на змащену олією форму. Зверху покладіть томати, злегка вдавлюючи їх в кабачкове тісто.

Розігрійте духовку до 180 градусів і помістіть форму з піцою приблизно на півгодини. Коли страва буде готова, посипте піцу натертим сиром і поставте її в духовку ще на 10 хвилин, щоб сир розплавився.

Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати домашні сезонні чебуреки з кабачків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ