Однією із сезонних страв, яку можна приготувати на вечерю чи обід без особливих зусиль, є кабачкова піца. Готується вона з молодих овочів і зелені, з додаванням яєць, борошна і сиру. Приготування не займе багато часу, і любителі корисної та смачної їжі оцінять таку піцу по достоїнству.
Рецепт кабачкової піци
Інгредієнти:
- 3 кабачка
- 3 курячих яйця
- 200 грамів борошна
- 200 грамів томатів-черрі
- пучок свіжого кропу і свіжої зеленої цибулі
- 3 зубчики свіжого часнику
- 1 ч .л. розпушувача
- тертий сир - за смаком
- сіль, чорний перець - за смаком
Поріжте дрібно цибулю і кріп. Додайте зелень в натерті кабачки, туди ж яйця, борошно, змішане з розпушувачем, і часник.
Отриману масу добре перемішайте, додайте сіль і перець, викладіть піцу на змащену олією форму. Зверху покладіть томати, злегка вдавлюючи їх в кабачкове тісто.
Розігрійте духовку до 180 градусів і помістіть форму з піцою приблизно на півгодини. Коли страва буде готова, посипте піцу натертим сиром і поставте її в духовку ще на 10 хвилин, щоб сир розплавився.
Смачного!
Раніше повідомлялося, як приготувати домашні сезонні чебуреки з кабачків.